Sigma Art 20 mm F 1,4 voor full-frame

Met de 20 mm F 1,4 DG HSM Art heeft objectievenfabrikant Sigma weer een wereldprimeur binnen. Met z’n extreem hoge lichtsterkte is deze ultragroothoek voor full-frame-DSLR’s van Canon en Nikon het eerste in z’n soort. Het objectief wordt eveneens leverbaar met de eigen Sigma-vatting. Zowel optisch als mechanisch moet dit objectief voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen: geen overbodige luxe bij de 36 en 50 megapixels van vandaag. Door gebruik van speciale glassoorten dienen lensfouten tot een minimum te zijn teruggebracht en moeten de prestaties al bij volle lensopening top zijn.

Wanneer de Sigma 20 mm F 1,4 DG HSM Art leverbaar wordt en voor welke prijs, is nog even afwachten.

Lees ook:Superlichtsterke telezoom van Sigma
Lees ook:Lichtsterke groothoekzoom in Sigma Art-serie
Lees ook:Lichtsterke portrettele in Sigma Art-serie
Lees ook:Sigma maakt superlichtsterke zoom voor full-frame
Lees ook:Lichtsterke Sigma-groothoek voor Sony-camera’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.