Petitie voor firmware-update Sony RX1/RX1R

Ook eigenaars van de Sony RX1(R) edelcompactcamera hebben Change.org ontdekt. Ze zijn verontwaardigd dat Sony tot op heden geen enkele firmware-update voor dit duizenden euro’s kostende full-framemodel heeft uitgebracht. Dit terwijl de meeste andere merken trouwe gebruikers tot in lengte van dagen verbeteringen blijven bieden. Met name de AF van de RX1 is daardoor ruim drie jaar na de introductie niet meer echt bij de tijd. En de Leica Q is uiteraard ook een kaper op dezelfde kust…

Of deze petitie evenveel stemmen zal binnenhalen als die tegen de inperking van de Freedom of Panorama lijkt onwaarschijnlijk, maar tot nog toe zijn er toch al ruim 750 ondertekenaars. De petitie lezen en ondertekenen kan hier.

Lees ook:Lightroom 6.14 allerlaatste ‘standaloneversie’
Lees ook:Sony RX10: edelcompact met superzoom
Lees ook:Groothoeklens van vijf mille…
Lees ook:Sony lekt zélf nieuwe Alpha A35
Lees ook:Sony brengt analoge Alpha-spiegelreflex uit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.