Groothoekzoom en fisheyelens van Olympus

Olympus pakt flink uit met twee nieuwe objectieven in de PRO-serie voor het Micro Four Thirds-systeem. De M.Zuiko Digital ED 8 mm F 1,8 is het meest lichtsterke fisheye-objectief tot op heden. Het komt volgende maand op de markt en gaat 899 euro kosten. Er komt ook een speciaal onderwaterhuis voor dit objectief. De M.Zuiko Digital ED 7-14 mm F 2,8 is een groothoekzoom met een bereik van 14 tot 28 mm omgerekend naar full-frame. Dit eveneens weerbestendige objectief moet 1299 euro opbrengen. Verder brengt Olympus een Limited Edition in titaniumkleur uit van de OM-D E-M5 Mark II (1199 euro, of 400 euro meer met een bijpassende 14-150 mm zoom), en loopt er vanaf nu tot eind augustus een speciale kortingsactie voor OM-D- en PEN-bezitters die hun mogelijkheden willen uitbreiden met een extra objectief.

Lees ook:Olympus OM-D E-M1 Mark II komt eraan
Lees ook:Pro-telezoom voor OM-D E-M1
Lees ook:Twee nieuwe lichtkanonnen van Olympus
Lees ook:Firmware-updates voor de Olympus PEN en Micro Four Thirds-objectieven zorgen voor betere scherpstelling
Lees ook:Pentax K-3 Prestige Edition in gunmetal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.