Wie heeft de langste (teletoeter)…?

Wie heeft de langste… ook onder (met name mannelijke) fotografen is het een populair tijdverdrijf. Je ziet er immers reuze professioneel uit met zo’n grote toeter om je nek, liefst vergezeld van een camerabody in de zwaargewichtklasse. Als je imago een paar centen mag kosten, heeft de Amerikaanse fotozaak B&H precies wat je nodig hebt om je street credibility tot ongekende hoogten op te stuwen.

De Canon 1200 F 5,6 L USM is de langste supertele die Canon ooit heeft gemaakt. Niet meer in productie, maar als een zeldzame occasion in een keurige toestand verkrijgbaar voor een prijsje dat aan de maat is. We hebben het over 180.000 dollar oftewel een kleine 170.000 euro, want B&H houdt zich netjes aan de officiële wisselkoers. Daarvoor haal je dan wel een objectief van zo’n 80 centimeter lang en 15 kilo zwaar in huis… Niet te lang aarzelen, want voor die prijs is-ie zo verdwenen!

Lees ook:Panasonic GM1 systeemcamera in pocketformaat
Lees ook:Getty Images wisselt (weer) van eigenaar
Lees ook:Bamboo Stylus mini voor mobiel gebruik
Lees ook:Nieuw glaswerk van Canon
Lees ook:Meyer Primoplan bij voorbaat verkoopsucces

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.