Vernieuwde groothoek- en standaardzoom van Zeiss/Sony

De uitslag van de Sony World Photography Awards brengen we vanavond niet meer op, maar in de tussentijd ander interessant Sony-nieuws. Voor z’n camera’s met A-vatting heeft Sony twee vernieuwde Zeiss-objectieven uitgebracht. De Vario-Sonnar T* 16-35 mm F 2,8 ZA SSM II en Vario-Sonnar T* 24-70 mm F 2,8 ZA SSM II zouden allebei naast een verbeterde beeldkwaliteit ook betere AF-prestaties bieden. Verder zijn beide objectieven gestoken in een weerbestendig jasje. Beide objectieven zijn geschikt voor full-frame, en passen met een adapter ook op de A7-serie. Ze worden in juni leverbaar voor respectievelijk 2400 en 2250 euro.

Lees ook:Standaardlens en telezoom voor Sony E-camera’s
Lees ook:Sony A7R II: meer megapixels, betere hoge ISO’s, snellere AF
Lees ook:Supertelezoom in Sony G Master-serie
Lees ook:Zeiss-objectieven voor Sony A7-serie
Lees ook:Gestabiliseerde tele en macrolens van Tamron

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.