iPhone 6 de ultieme telefooncamera?

Hoewel trendwatchers zeggen dat de grootste Apple-hype voorbij is, waren de rijen wachtenden voor de Apple Stores bij het verschijnen van de iPhone 6 weer niet te overzien. Een tikje merkwaardig, aangezien je het apparaat vrijwel net zo snel thuisbezorgd kon krijgen…

Apple geeft hoog op van de verbeteringen op het fotografische vlak, en volgens het gezaghebbende DxOMark is dat geen grootspraak. DxOMark heeft de nieuwe iPhones aan de tand gevoeld op de testbank, en de uitkomst is dat de iPhone 6 en iPhone 6 Plus de nieuwe aanvoerders zijn van het klassement, net voor apparaten als de Sony Xperia Z2/Z3 en de Samsung Galaxy S5. De scores van de iPhone 6 en 6 Plus zijn trouwens niet helemaal identiek, dus de test bij DxOMark nalezen loont.

Lees ook:DxOMark: iPhone 8 Plus beste smartphonecamera die we ooit getest hebben
Lees ook:iPhone 6s biedt 12-megapixelfoto’s en 4K-video
Lees ook:DxOMark vol lof over K-5 en D7000
Lees ook:iPhone 4S ‘beste telefooncamera ooit’…
Lees ook:Telefooncamera’s onder de loep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.