Lensbaby voor iPhone op komst

Het kon haast niet uitblijven: een speciale Lensbaby-voorzetlens voor de iPhone. Compleet met het geliefde ‘sweet spot’-effect. Om de financiering rond te krijgen, is Lensbaby een Kickstarter-project gestart. Het ziet ernaar uit dat het benodigde bedrag bij elkaar komt, en wie zijn of haar steentje bijdraagt door er meteen eentje te bestellen, krijgt 20 dollar op de aankoopprijs. Hier vind je meer informatie en kun je gelijk een aantal voorbeeldfoto’s bewonderen.

Lees ook:Inschrijving Viewbook Visual Storytelling Grant geopend
Lees ook:Lomography.com gaat voor de pixels
Lees ook:Samplefoto’s Petzval-lens van Lomography.com
Lees ook:Biotar 75 mm ook voor cineasten
Lees ook:Filmscanner voor smartphone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.