Nikon maakt D600 gratis vlekvrij

Vuil op je sensor is een vervelend euvel uit het digitale tijdperk. Vooral als dat vuil er al vanaf het prille begin zit en/of niet weg te krijgen valt. De ‘oude’ Nikon D600 was een berucht voorbeeld waarover veel werd geklaagd. In sommige gevallen schijnen zelfs D600-camera’s die werden aangeboden voor reparatie, door de importeur ongevraagd voor een nieuwe D610 te zijn omgeruild.

Het moederbedrijf heeft nu uiteindelijk de knoop doorgehakt. Nikon D600-bezitters wier camera ook na een reinigingsbeurt vlekkerige foto’s geeft, kunnen hun camera kosteloos laten repareren – óók na het aflopen van de garantietermijn. Waar nodig zullen de onderdelen die het probleem veroorzaken, worden vervangen, tot en met de sluiter aan toe. Hier kun je het allemaal nalezen.

Lees ook:Nikon repareert gratis D750′s met lichtvlekken
Lees ook:Nieuwe camera’s, nieuwe problemen
Lees ook:Apple lust Pentax K-3 voortaan ra(u)w
Lees ook:Canon G10: terugroepactie
Lees ook:Pride Photo Award naar Parisa Taghizadeh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.