De beste camera’s van 2013…

De lezers van DPReview mochten hun zegje doen over de beste camera’s (en lenzen) van het afgelopen jaar. Grote verrassing was de Pentax K-3, die met een riante voorsprong als beste spiegelreflex van 2013 eindigde, ruim vóór de Canon EOS 70D en de Nikon Df. Bij de systeemcamera’s sleepte, zoals velen al verwachtten, de Olympus OM-D E-M1 de titel in de wacht. Al eindigde de Sony A7/A7R op de keper beschouwd niet veel lager, als je de scores van beide types bij elkaar optelt. Bij de compactcamera’s werd de Sony RX1R afgetroefd door de Fujifilm X100s, die bijna de helft van de stemmen verzamelde.

Lees ook:Nikon D850 volgens lezers DPReview product van het jaar
Lees ook:Olympus OM-D ‘beste camera van 2012′
Lees ook:En de slechtste camera is…
Lees ook:Driemaal de slechtste camera op rij
Lees ook:Sony lost Samsung af als beste merk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.