Pro-telezoom voor OM-D E-M1

Voor de nieuwe Olympus OM-D E-M1 brengt Olympus behalve een lichtsterke standaardzoom ook een even lichtsterke telezoom in de nieuwe PRO-serie uit. De M.Zuiko Digital ED 40-150 mm F 2,8 PRO heeft omgerekend naar full-frame een bereik van 80 tot 300 mm. Het telezoomobjectief is uiteraard spatwaterbestendig uitgevoerd, en moet in de tweede helft van volgend jaar op de markt komen. Olympus komt ook met een speciale cameratas (de CBG-10) met de E-M1-vatting als embleem.

Lees ook:Lichtsterke standaardzoom voor Fujifilm X
Lees ook:Groothoekzoom en fisheyelens van Olympus
Lees ook:Pentax Q7 Limited Edition Premium Kit
Lees ook:Telezoom voor Fujifilm X-serie
Lees ook:Lichtsterke Sigma-groothoek voor Sony-camera’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.