Nikon D7100 volgens EISA camera van het jaar

Zojuist zijn de EISA Awards 2013-2014 bekendgemaakt. Bij de European Imaging and Sound Association is een groot aantal Europese bladen op het terrein van fotografie (in Nederland Focus) en audiovisuele apparatuur aangesloten. Europese camera van het jaar werd de Nikon D7100, terwijl er ook prijzen waren voor onder andere de Canon EOS 100D (Europese spiegelreflex van het jaar), de Fujifilm X100S (geavanceerde compactcamera van het jaar) en de Samsung NX300 (systeemcamera van het jaar). Opvallend is dat de EISA de nieuwe versie van de Tamron 90 mm macro tot lens van het jaar koos, en niet de baanbrekende én uitstekend geteste Sigma 18-35 mm F 1,8.

Lees ook:EOS 600D camera van het jaar
Lees ook:Prijswinnaars EISA Awards
Lees ook:EISA Awards voor beste fotoapparatuur bekend
Lees ook:Nikon D800 camera van het jaar
Lees ook:EISA Awards 2016-2017 bekendgemaakt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.