Nieuwe kitzoom en flitser voor Nikon

Nikon kondigde vandaag een aantal nieuwe producten aan, waaronder een nieuwe kitzoom voor het APS-C-formaat. De AF-S DX Nikkor 18-140 mm F 3,5-5,6G ED VR heeft een brandpuntsbereik van omgerekend 27 tot 210 mm. Desondanks weegt het objectief maar 490 gram. Beeldstabilisatie ontbreekt niet en de metalen bajonetvatting is voorzien van een rubberen afdichtring tegen binnendringend vocht. Verder een nieuwe flitser voor beginnende hobbyfotografen: de Speedlight SB-300 met verstelbare kop, die z’n energie haalt uit slechts twee AAA-batterijen. De Coolpix S6600 compactcamera ten slotte beschikt over een kantelbaar scherm, gps en Wi-Fi.

Lees ook:Nikon D7000 volwassen DSLR
Lees ook:Nikon D750
Lees ook:Nieuw topmodel in Nikon-flitserserie
Lees ook:Nikon-compactcamera’s voor elke smaak
Lees ook:Hele reeks nieuwe Nikon-compacts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.