Hasselblad Lunar: Sony NEX in Italiaans maatpak

Voor wie de Leica X Vario niet exclusief genoeg is, is er sinds kort ook de Hasselblad Lunar. Aan het in vijf varianten – van mahoniehout via zwart leer tot hi-tech carbonfiber – leverbare exterieur willen we liever geen woorden vuilmaken. Interessanter is dat zich onder dat jasje in wezen een Sony NEX-7 bevindt. Die kost, inclusief kitzoompje, momenteel rond de 1150 euro. De Lunar staat met exact hetzelfde kitzoompje (zij het uiteraard met Hasselblad-opdruk) voor 7000 dollar te koop op Amazon.com. Door dat exclusieve jasje is-ie ook een stuk zwaarder en groter dan het origineel. Maar er zullen vast gegadigden zijn…

Lees ook:Hasselblad Lunar Limited Edition nóg exclusiever
Lees ook:Hasselblad HV lijkt dure Sony Alpha-kloon
Lees ook:Maan-Hasselblad brengt ruim half miljoen op
Lees ook:Systeemcamera met astronomische naam (én prijs)
Lees ook:Hasselblad Stellar: the sky is the limit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.