Nikkor 80-400 mm krijgt opknapbeurt

Meer nieuws van het Nikon-front: de bekende 80-400 mm F 4,5-5,6 telezoom is vernieuwd. De nieuwe AF-S Nikkor 80-400 mm G ED VR beschikt over een verbeterde optische constructie en een Nano Crystal-coating. Ook de scherpstelling is aangepakt met behulp van een ingebouwde Silent-Wave-Motor. De diafragmaring is gesneuveld maar de ingebouwde beeldstabilisatie, waarmee de oerversie de eerste was in z’n soort, is uiteraard gebleven. Het objectief arriveert in de loop van deze maand in de winkel; reken op een prijs van een dikke tweeënhalve mille.

Lees ook:Telezoom met extra punch
Lees ook:Vaste Leica-supertele voor Micro Four Thirds
Lees ook:Superteles voor Micro Four Thirds
Lees ook:Nikon-telezoom met ingebouwde converter
Lees ook:Fisheyelens voor Samsung NX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.