Kodak (aka JK Imaging) stapt in Micro Four Thirds

Olympus liet vandaag weten dat vijf bedrijven zich hebben aangesloten bij de Micro Four Thirds-standaard (MFT) voor systeemcamera’s. Daaronder ook JK Imaging, dat eerder in het nieuws kwam door de overname van de digitale-cameradivisie van Kodak. JK Imaging heeft inmiddels al een prototype van de Kodak Pixpro S1 MFT-systeemcamera laten zien. De Micro Four Thirds-standaard is in 2008 gezamenlijk ontwikkeld door Olympus en Panasonic op basis van het eerdere Four Thirds-sensorformaat.

Lees ook:Olympus werkt aan opvolger E-5 DSLR
Lees ook:Nek-aan-nekrace systeemcamera en DSLR
Lees ook:Nieuw topmodel in Panasonic G Micro-systeem
Lees ook:Nieuws en nieuwtjes van het fotofront
Lees ook:Lichtkanon voor nacht en dag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.