Cashback uit eigen zak

Hoe het in andere situaties zit, weet ik (nog) niet, maar het ziet ernaar uit dat veel webwinkels – niet allemaal – de Pentax-cashbackactie hebben aangegrepen om de prijzen stiekem te verhogen. Daardoor verdwijnt het voordeel van 50 euro op de kale body (80 euro met lens) voor plusminus de helft in de zak van de leverancier…

Oké, de koers van de euro staat onder druk, en daarmee de marge, maar dit zal hoogstwaarschijnlijk niet de bedoeling van de Nederlandse Pentax-importeur zijn geweest. Ik ben benieuwd of er lezers zijn die soortgelijke ervaringen hebben.

Lees ook:Ook Olympus komt met nieuw topmodel
Lees ook:Nieuwe prijsverhogingsronde op komst?
Lees ook:Nikon verhoogt prijs D800 en D4 in UK
Lees ook:Knallend oranje of klinkende munt?
Lees ook:Nieuwtjes van het fotofront

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.