The New Forest: mooi!

The New Forest The New Forest, Engeland. Prachtig gebied, waar de dieren het voor het zeggen hebben. Koeien en paarden. Ze lopen hier vrij rond en als automobilist heb je een flink probleem als je een dier aanrijdt. In elk geval betaalt de verzekering je niet uit.

The New Forest: schitterend!

Engelsen houden van tradities en in The New Forest is dit er één van.
Behalve dieren – varkens worden er ook soms los gelaten, ik meen me te herinneren om de grote hoeveelheid eikels op te eten – staan er ook prachtige, oude en meters dikke bomen in The New Forest. Waarvan dit er twee zijn, die zich met lange tenen stevig vasthouden aan de wereldbol. Een prachtig gebied!

Lees ook:FOTO van de dag: zonder geluk…
Lees ook:Niet voeren svp
Lees ook:Het moment… telt
Lees ook:Tip van de week: winterwild
Lees ook:Trouw zaterdag 3 januari

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.