SNP: ook fotoreizen en -cursussen

Met een compactcamera bent u ook welkom...

SNP ontwikkelt en organiseert al meer dan 20 jaar toonaangevende, avontuurlijke reizen. Het trainings- en scholingsprogramma voor onze reis- en expeditieleiding vormt de basis voor onze outdoorschool; een compleet en gevarieerd aanbod van cursussen voor iedereen die goed voorbereid aan een bergtocht, trekking of reis wil beginnen.

SNP Outdoor School organiseert ook een aantal cursusreizen:
- fotografiecursusreizen in IJsland, Italië, Schotland, Spanje en Zweden
- langlaufcursusreizen in Italië en Zwitserland

Sinds Natuurmonumenten in Tiengemeten in 1997 kocht is er veel veranderd. Van dit voormalige boereneiland in het Haringvliet wordt een weelderige, woeste, weemoedige waternatuur gemaakt.

Onder leiding van Natuur- en landschapsfotograaf Willem Laros maakt u kennis met dit unieke eiland. De, aan de hand van de opdrachten, gemaakte foto’s zullen niet terplaatse besproken worden, maar ‘online’ na afloop van de cursus. Op deze manier kunt u optimaal genieten van de natuur en tegelijkertijd optimaal profiteren van de kennis van de cursusleider.

LET OP: je profiteert – als het om fotografiekennis gaat – pas optimaal als je op het eiland bij mij in de buurt blijft. Maar: zelfstandig aan de wandel – met de opdrachten in de hand – mag natuurlijk ook.

Lees ook:Motor/fotoreis Denemarken
Lees ook:Natuurfoto’s in Roosendaal
Lees ook:Photo Press Award VisitEngland
Lees ook:Natuurfototentoonstelling in Roosendaal
Lees ook:FOTOrondreis Amerika!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.