Foto’s en video’s tot vijf keer scherper

Bron: Sony

Nieuw van Sony

De moderne consument wil in iedere situatie kunnen fotograferen en filmen. De nieuwe Sony Cyber-shot collectie biedt daarom de ideale combinatie van hoge resolutie foto en HD-video. De bestaande HD-uitgang voor foto’s is geschikt gemaakt om filmpjes in High Definition weer te geven (720p). Hiermee zijn video- en foto-opnames tot vijf keer scherper terug te kijken op een Full HD televisie. Bijna alle modellen uit de W-serie en T-serie zijn van deze 720p HD-videofunctie voorzien. De nieuwe camera’s zijn zeer gebruiksvriendelijk en voorzien van de nieuwste Sony-technologie.

Ideale gezinscamera voor binnen en buiten
Sony breidt de krachtige en compacte Cyber-shot W-serie uit met drie modellen. De W270 en W290 camera’s hebben een krachtige Carl Zeiss lens met vijf keer optische zoom en een 28mm groothoek lens. Samen met de verbeterde Face Detection en Smile Shutter-technologie zijn deze camera’s perfect voor het gezin. Zowel panoramische landschappen als familiefeesten zijn uitstekend vast te leggen.

De W230, de W270 en de W290 hebben een krachtige BIONZ-processor die zorgt voor ruisvrije 12,1 megapixel beelden. In combinatie met de hoge gevoeligheid (ISO3200) en optische SteadyShot worden bewogen foto’s gecorrigeerd. Ideaal als uit de hand wordt gefotografeerd of in situaties met weinig licht of schemering. De W270 en W290 nemen beeld op in High Definition kwaliteit.

Met de ‘Intelligent Auto’-functie zijn direct de beste instellingen voor elke situatie in te stellen. De W290 heeft daarnaast een extra groot en helder 3-inch lcd-scherm voor het makkelijk terugkijken van de laatst gemaakte opnames. De camera’s zijn verkrijgbaar in zilver, zwart, rood, blauw, goud en brons.

High Definition opnemen en terugkijken
De camera’s zijn geschikt om 720p HD-videobeelden te maken met 30 frames per seconde. Op een 4GB MemoryStick betekent dat zestig minuten HD-video met stereo-geluid.

T-serie met extra groot scherm
Sony introduceert ook de design camera’s de Cyber-shot T900 en T90. De T900 is 16,4 mm dun, heeft een 3,5-inch breed Xtra Fine LCD-touchscreen (921K pixels) en is verkrijgbaar in de kleuren zilver, zwart, rood en brons. De T90 is 15 mm dun, heeft een 3-inch breed Clear Photo LCD Plus-touchscreen en is beschikbaar in zilver, zwart, bruin, roze en blauw. De camera’s zijn eenvoudig aan te sluiten op Full HD televisies en met BRAVIA Sync zijn films en foto’s met de BRAVIA TV afstandsbediening terug te kijken.

Eenvoudig foto’s sorteren
Alle nieuwe Cyber-shot-modellen hebben Picture Motion Browser 4.0. Foto’s en videoclips die zijn opgeslagen op notebook of pc zijn zo eenvoudig te sorteren, bekijken en te doorzoeken.

Prijs en beschikbaarheid
De Cyber-shot W290 en W270 zijn beschikbaar vanaf medio maart 2009, de W230 is beschikbaar vanaf medio april. De T900 en T90 zijn verkrijgbaar vanaf eind maart 2009. Daarnaast zijn er veel optionele accessoires beschikbaar zoals een gps-module (gps-cs3ka) voor 149 euro en luxe tasjes zijn in diverse kleuren leverbaar: de lcs-csva is leverbaar voor 45,- euro en de lcs-csvc is leverbaar voor 25,- euro in de diverse kleuren leverbaar.

De DSC T900 kost 400,- euro
De DSC T90 kost 330,- euro
De DSC 290 kost 300,- euro
De DSC 270 kost 270,- euro
De DSC 230 kost 230,- euro

Lees ook:Sony: waterdichte camera
Lees ook:Nieuwe gezins- en vakantiecamera’s van Sony
Lees ook:Prestaties nieuwe Sony HX1 Cyber-shot evenaren niveau spiegelreflexcamera’s
Lees ook:30x zoom in ultraklein zakcameraatje
Lees ook:Nieuwe Coolpix-compacts simpel, stijlvol en sociaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.