Sony A7 III zet evolutie voort

Sony heeft z’n instapmodel in de full-frame A7-systeemcameraserie een flinke upgrade gegeven. De 24-megapixelsensor is nu van het Exmor R-type, en kan ook filmen in 4K. Het AF-systeem is ontleend aan de A9, en maakt snelle serieopnames met continu-AF mogelijk. De ingebouwde beeldstabilisatie is goed voor maximaal vijf stops winst, het scherm is aanraakgevoelig en de A7 III beschikt over twee geheugenkaartsleuven waarvan eentje UHS-II ondersteunt. Last but not least zet de accucapaciteit van maximaal ruim 700 opnames een nieuwe standaard in het systeemcamerasegment. De Sony A7 III wordt in april leverbaar voor een bodyprijs van zo’n 2300 euro.

Lees ook:Sony A7R III: sneller en meer uithoudingsvermogen
Lees ook:Sony A5100: meer megapixels en betere AF
Lees ook:Twee Sony superzooms met gps
Lees ook:Sony A57: sneller, maar zonder gps
Lees ook:Pentax K-3: grote veranderingen onderhuids

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.