EOS M50 van alle markten thuis

De nieuwe Canon EOS M50 biedt veel waar voor z’n geld. Het is de eerste EOS-systeemcamera die in 4K kan filmen. Voor de 24-megapixelfoto’s uit de APS-C-sensor kun je desgewenst een nieuw C-RAW-formaat kiezen, wat kleinere bestanden oplevert zonder dat de resolutie eronder lijdt. Behalve een verstelbaar aanraakscherm heeft de EOS M50 ook een elektronische zoeker, de verbeterde Dual Pixel CMOS AF moet onder alle omstandigheden zorgen voor een snelle en nauwkeurige automatische scherpstelling, en ook wifi en bluetooth zijn aanwezig. De Canon EOS M50 wordt begin april leverbaar in zwart of wit voor een bodyprijs van 579 euro.

Lees ook:Canon breidt systeemcameraserie uit met EOS M6
Lees ook:Canon EOS 6D Mark II en EOS 200D
Lees ook:Canon EOS M-systeemcamera wordt volwassen
Lees ook:EOS M100 Canon’s nieuwe instap-systeemcamera
Lees ook:Betaalbare professionele Cinema EOS-videocamera

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.