Panasonic Lumix GX9: hightech voor modale prijs

Met de Lumix GX9 brengt Panasonic de techniek uit z’n topmodellen systeemcamera’s binnen het bereik van de hobbyfotograaf. De GX9 beschikt over een Micro Four Thirds-sensor zonder laagdoorlaatfilter met 20 megapixels, en biedt verder onder andere Dual I.S.-beeldstabilisatie, 4K-video én 4K Photo en een razendsnelle AF. Naast een verstelbaar aanraakscherm met hoge resolutie heeft de GX9 ook een omhoog kantelbare elektronische zoeker. Wifi en bluetooth ontbreken evenmin. De Panasonic Lumix GX9 wordt binnenkort leverbaar voor een adviesprijs van ongeveer 800 euro.

Lees ook:Panasonic G9 legt lat opnieuw hoger
Lees ook:Lumix TZ200: veel power in pocketformaat
Lees ook:Panasonic GX80: GX8 krijgt klein broertje
Lees ook:Edelcompact en bridgecamera van Panasonic
Lees ook:Panasonic-superzoomcamera met grote sensor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.