Olympus PEN E-PL9 stijlvol en creatief ineen

Olympus brengt een nieuwe systeemcamera uit in de iconische PEN-serie. In vergelijking met z’n voorganger heeft de PEN E-PL9 er onder meer 4K-video, bluetooth en een ingebouwde flitser bij gekregen. Er is ook een snellere beeldprocessor aan boord, de bediening werd bijgeschaafd en het aantal AF-punten ging van 81 naar 121. Je kunt scherpstellen door het gewenste punt aan te tikken op het verstelbare aanraakscherm. De Olympus PEN E-PL9 wordt medio maart leverbaar in drie kleuren voor 549 euro, of 699 euro inclusief platte pancakezoom.

Lees ook:Panasonic GM1 systeemcamera in pocketformaat
Lees ook:Nieuwe Olympus ‘Pen Light’ modieuzer dan ooit
Lees ook:Olympus OM-D E-M10 Mark II: betere zoeker en beeldstabilisatie
Lees ook:Olympus XZ-10: elitecompact voor lagere prijs
Lees ook:Panasonic G5 nóg sneller en gebruiksvriendelijker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.