Honderden euro’s voordeel met Canon-actie bij CameraNU.nl

1507899208_736

Of het nou wel of geen echte winter wordt, Canon zorgt er in ieder geval voor dat je er warmpjes bij zit de komende maanden. Met de Canon Winterpromotie kun je namelijk bij de aanschaf van een van de vele geselecteerde actieproducten een behoorlijk voordeel behalen,  dat kan oplopen tot € 225,- cashback of € 300,- shoptegoed. Niet alleen bij camera’s en objectieven, maar ook bij flitsers, videocamera’s en printers profiteer je van de Canon Winterpromotie. En zodra jij jouw nieuwe aanwinst hebt geregistreerd bij Canon ontvang je ook nog eens gratis 100 GB online opslagruimte bij Irista.

Jij beslist zelf of je voor een cashbackbedrag gaat of een shoptegoed voor een volgend Canonproduct. Een cashback is de beste optie als je uitrusting voorlopig compleet is en je niet van plan bent om voor 16 april 2018 nieuwe Canon-spullen aan te schaffen. Wil je wél voor die datum nieuwe Canon-apparatuur, dan ben je per saldo beter uit met het Canon-tegoed. Op CameraNU.nl vind je naast alle spelregels en voorwaarden uiteraard het overzicht van alle actieproducten. Bovendien profiteer je bij CameraNU.nl direct van de gratis vijf jaar garantie op bijna alle actieproducten én de snelle, gratis verzending.

Over Canon

Dankzij de meest geavanceerde technologieën is Canon al tientallen jaren het toonaangevende merk in onder meer de fotografiewereld. Canon is bekend als merk voor professionals (wie kent de witgrijze telelenzen langs de zijlijn niet?) én voor consumenten. Het bedrijf weet continu met vernieuwingen te komen, waardoor Canon marktleider blijft. Als gebruiker van Canon profiteer je uiteraard van al deze technische knowhow en snufjes in je apparaat.