Olympus OM-D E-M10 Mark III ‘ideale reisgenoot’

Olympus kondigt een nieuw instapmodel in de OM-D-systeemcameralijn aan. De OM-D E-M10 Mark III heeft de bekende Micro Four Thirds-sensor met 16 megapixels onder de kap, maar kan dankzij z’n zwaardere processor ook met 4K-video uit de voeten. Verder is het AF-systeem verbeterd, evenals de ergonomie. Uiteraard ontbreekt wifi niet, en behalve een elektronische zoeker heeft de E-M10 Mark III ook een verstelbaar aanraakscherm. Met z’n compacte afmetingen, bescheiden gewicht, en ingebouwde flitser en 5-assige beeldstabilisatie is dit volgens Olympus ‘de ideale reisgenoot’. Medio september verkrijgbaar voor 650 euro voor de body alleen of 800 euro in combinatie met de 14-42 mm pancake-kitzoom.

Lees ook:Canon EOS 6D Mark II en EOS 200D
Lees ook:Olympus OM-D E-M10 Mark II: betere zoeker en beeldstabilisatie
Lees ook:Olympus strikes again met PEN-F
Lees ook:Canon brengt twee nieuwe edelcompacts uit
Lees ook:Olympus OM-D E-M1 Mark II komt eraan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.