Speciale Theta-camera voor Hatsune Miku-fans

Liefhebbers van de populaire Japanse mangacultuur opgelet: Ricoh brengt een limited editie van de Theta SC 360-gradencamera uit die het tienjarig bestaan van de virtuele Japanse popster Hatsune Miku luister bijzet. De blauwgroene camera is voorzien van speciale illustraties, en zelfs de ontspanknop en de sluitergeluiden zijn aangepast. Met behulp van een speciale app kun je Hatsune Miku in 3D in je eigen opnames monteren. De Ricoh Theta SC Hatsune Miku wordt geleverd in een speciale verpakking en gaat vergezeld van diverse accessoires, zoals een sleutelhanger. Vanaf eind september verkrijgbaar in beperkte oplage – de prijs is nog niet bekend.

Lees ook:Ricoh Theta V met UHD-beeld en VR-geluid
Lees ook:Theta+ Video-app nu ook voor Android
Lees ook:Nieuw instapmodel 360 graden camera Ricoh
Lees ook:360 graden foto’s en video’s met nieuwe Theta
Lees ook:Ricoh GR Limited Edition

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.