Olympus TG-Tracker tougher dan Tough

Olympus brengt deze zomer een nieuwe actioncam uit: de TG-Tracker. Niet schrikken van de gigantische handgreep op de foto, want die kan er desgewenst af. De TG-Tracker is niet voor een kleintje vervaard: hij kan tegen een val van ruim twee meter hoog en een duik van dertig meter diep. Behalve over een ultragroothoeklens met 5-assige beeldstabilisatie die 4K-video kan opnemen met 30 beelden per seconde beschikt hij over een ingebouwde spotlight, een uitklapbaar scherm, een afneembare selfie-spiegel en uiteraard wifi. Maar zoals al uit de naam blijkt, zit het grote verschil met veel concurrenten ‘m in het ingebouwde gps-systeem, dat niet alleen de locatie vastlegt maar ook gegevens als hoogte/diepte, (water)temperatuur en versnelling. Vanaf juli leverbaar voor 349 euro, inclusief diverse hulpstukken.

Lees ook:Imagetank met SSD van Western Digital
Lees ook:Olympus OM-D E-M10 Mark III ‘ideale reisgenoot’
Lees ook:SeaLife DC2000 gaat geen zee te diep
Lees ook:GoPro lanceert HERO 2018
Lees ook:De grootste selfies ter wereld in Rotterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.