360 graden video ter land, ter zee en in de lucht

Nu ook in Nederland verkrijgbaar: de 360fly-actioncam die een beeldveld van 360 graden horizontaal en 240 graden verticaal bestrijkt met slechts één lens. De camera is schokbestendig en waterdicht tot 35 meter, wat ‘m in combinatie met het lage eigen gewicht (nog geen anderhalve ons) ideaal maakt voor waaghalzen van allerlei pluimage. Je kunt de 360fly zo’n beetje overal op monteren (ook onder een drone) en dankzij het ingebouwde geheugen van maar liefst 32 GB heb je zelfs geen geheugenkaart nodig. De 360 fly neemt interactieve video op in HD-ready-kwaliteit (720p – sensorresolutie 1504 x 1504 pixels), en uiteraard ontbreken Wi-Fi en Bluetooth evenmin. Er is een speciale 360fly-app voor iOS en Android, en de camera is zelfs voorbereid voor VR (virtual reality). Per direct verkrijgbaar voor net onder de 500 euro.

Lees ook:360 graden foto’s en video’s met nieuwe Theta
Lees ook:360 graden productfotografie voor ware liefhebber
Lees ook:Nieuwe iPod touch met AF en Full HD
Lees ook:Nieuwe iPhone méér camera
Lees ook:360fly gaat live met Livit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.