Sony Alpha 68 met 4D FOCUS

Ondanks alle nieuwe A7-systeemcamera’s heeft Sony de spiegelreflex, of liever gezegd de SLT-camera, nog lang niet afgeschreven. Zojuist kondigde men de A68 aan. Deze camera met de bekende Sony A-vatting heeft een APS-C-sensor met 24 megapixels. Het 4D FOCUS-systeem met 79 AF-punten moet in combinatie met het Translucent Mirror-systeem garant staan voor een feilloze scherpstelling, zelfs bij bewegende onderwerpen die met 8 beelden per seconde worden gevolgd of in Full HD worden gefilmd. Naast een elektronische zoeker met 1,44 miljoen beeldpunten is er ook een (relatief klein) kantelbaar scherm. De body beschikt over beeldstabilisatie en een tweede hulpschermpje op de bovenkant. De Sony A68 wordt in maart volgend jaar leverbaar voor een adviesprijs van 600 euro voor de body of 700 euro inclusief 18-55 mm kitzoom.

Lees ook:Sony Alpha 6000 stelt scherp in 0,06 seconde
Lees ook:Samsung NX1: systeemcamera voor pro’s
Lees ook:Sony A57: sneller, maar zonder gps
Lees ook:Alpha 99: Sony op de full-frametoer
Lees ook:Sony A35 sneller en zuiniger dan voorganger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.