Lomo’Instant Wide: chique directklaarcamera

Het lomografische gilde had weer een ‘grote’ verrassing op stapel staan. Uiteindelijk bleek het te gaan om een nieuwe directklaarcamera: de Lomo’Instant Wide. Niet alleen zijn de foto’s tweemaal zo groot als anders dankzij de Fujifilm Instax Wide Film, maar door de groothoeklens krijg je ook extra veel in beeld. Bovendien zit er een ultragroothoek-voorzetlens bij de kitversie, plus een close-uplens en nog meer goodies.

De Instant Wide heeft voor lomografische begrippen trouwens sowieso een rijke uitrusting, waaronder zelfs een lensdop met ingebouwde afstandsbediening voor de onvermijdelijke selfies. Er komen verschillende uitvoeringen in beperkte oplage, waarvan de eerste exemplaren als het goed is in december arriveren. De prijzen variëren van 199 tot 259 euro, afhankelijk van uitvoering en uitrusting. Je vindt ze allemaal op een rij in de Lomography Shop.

Lees ook:Be Instant Square or be square
Lees ook:Meer groothoek met de Lomo’Instant Square
Lees ook:Lomo-camera krijgt groothoekbroertje
Lees ook:Lomografie op z’n directklaar
Lees ook:Directklaarcamera met ultragroothoeklens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.