iPhone 6s biedt 12-megapixelfoto’s en 4K-video

Er zullen binnenkort wel een hele boel bijna-nieuwe iPhones 6 op de occasionmarkt komen, want Apple heeft zojuist de iPhone 6s/6s Plus gelanceerd. De fotoresolutie is opgekrikt naar 12 megapixels, terwijl je nu ook kunt filmen in 4K. De FaceTime-camera aan de schermzijde levert selfies van 5 megapixels. Een leuke vondst is dat je het Retina-scherm ook kunt gebruiken als ‘flitser’ wanneer het te donker voor een zelfportretje is (net zoals bij de ingebouwde camera van een Mac). Met Live Photos krijg je een kort videoclipje met geluid van de momenten voor en na de foto. Nieuwsgierig geworden? Hier kun je zien wat de iPhone 6s fotografisch allemaal in huis heeft.

Lees ook:Nieuwe iPhone méér camera
Lees ook:Betere iPhone-foto’s met… Microsoft Pix
Lees ook:iPhone 4S ‘beste telefooncamera ooit’…
Lees ook:Wat is meerwaarde iPhone 5 voor fotografen?
Lees ook:Tip van de week: close-ups met Live View

Eén reactie op “iPhone 6s biedt 12-megapixelfoto’s en 4K-video

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.