Ricoh Theta S: ronde beelden met minder ruis

Ricoh heeft een nieuw model Theta 360 graden panoramacamera uitgebracht. De Theta S onderscheidt zich door een grotere sensor en lichtsterkere objectieven. Dit resulteert in foto’s van maximaal 14 megapixels, terwijl de prestaties bij weinig licht verbeterd zijn. Je kunt met het cameraatje ook sferische video’s opnemen in Full HD. Er is ook een nieuwe app voor een snelle draadloze verbinding, en je kunt je panorama’s zelfs uploaden naar Google Street View. Vanaf eind oktober verkrijgbaar voor een kleine 400 euro.

Lees ook:Ricoh Theta V met UHD-beeld en VR-geluid
Lees ook:Ricoh Theta: de hele wereld op de (panorama)foto
Lees ook:360 graden foto’s en video’s met nieuwe Theta
Lees ook:Nieuw instapmodel 360 graden camera Ricoh
Lees ook:Supercompacte Rollei Actioncam 420

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.