Lomo’Instant nu al te bestellen

De Lomo’Instant-directklaarcamera was al vóór z’n officiële lancering een groot succes: op Kickstarter haalde het project in no time een veelvoud van het benodigde bedrag binnen. En nu kun je de Lomo’Instant dan daadwerkelijk bestellen, al zal het nog wel tot december duren eer het toestel daadwerkelijk leverbaar is. Als pleister op de wonde krijg je er bij vooruitbestelling straks vier extra kleurenfilters en een camerariem gratis bij. De prijzen beginnen bij 99 euro voor de eenvoudigste versie, en lopen op tot 149 euro voor de luxe uitvoering met een drietal voorzetlenzen. Op verzoek van velen zal het uiteindelijke model ook met een spiegeltje worden uitgerust – naar wij vermoeden om selfie-liefhebbers te plezieren.

Lees ook:Instant Square en Fotofair
Lees ook:Selfiesticks voor de ware liefhebber
Lees ook:SeaLife DC2000 gaat geen zee te diep
Lees ook:EOS 60Da ster in astrofotografie
Lees ook:Denatuurin! 19 – op afroep ook op papier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.