Nikon D4s nóg flexibeler en sneller

Nikon heeft zojuist de D4s spiegelreflex voorgesteld. Deze professionele DSLR borduurt voort op de legendarische Nikon D4, maar bevat allerlei kleine en grotere verbeteringen. Zo is het AF-systeem aangepakt om bewegende onderwerpen nog beter te kunnen bijhouden, zelfs met de volle 11 beelden per seconde. De maximale lichtgevoeligheid ging omhoog naar een astronomische ISO 409.600, terwijl de EXPEED 4-beeldprocessor ook bij hoge ISO-waarden garant staat voor goede resultaten. Verder beschikt de D4s over een ethernetpoort voor supersnelle gegevensoverdracht, een optioneel RAW S-formaat voor kleinere bestanden en een nieuwe accu met extra grote capaciteit.

Het wachten is nu of Nikon binnenkort ook een D4X-versie uitbrengt met de sensorresolutie van de D800.

Lees ook:Sensor Nikon D600 bijna even goed als die van D800
Lees ook:D7000 opnieuw goed getest
Lees ook:Nikon D3300: zonder filter, nieuw kitobjectief
Lees ook:Nikon lanceert professionele D5
Lees ook:Nikon D5 spiegelreflex in de pijplijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.