Olympus werkt aan opvolger E-5 DSLR

Volgens Photo Rumors werkt Olympus aan een nieuwe professionele spiegelreflexbody voor Four Thirds. Door de populariteit van de nieuwere Micro Four Thirds-systeemcamera’s zoals de PEN en de OM-D is het oorspronkelijke Four Thirds een beetje op de achtergrond geraakt. Desondanks voert Olympus nog steeds een heel interessant DSLR-objectievenprogramma, waaronder een paar ultralichtsterke zooms. De huidige E-5 spiegelreflex is met z’n 12-megapixelsensor en ‘HD-ready’-video in plaats van ‘Full HD’ niet helemaal meer van deze tijd. We zijn benieuwd – in ieder geval fijn dat Olympus de spiegelreflex niet heeft opgegeven!

Lees ook:Olympus OM-D: wat is-ie mooi…
Lees ook:Sony geeft instappers upgrade
Lees ook:Sigma brengt objectieven voor video uit
Lees ook:Olympus E-5 nu officieel
Lees ook:Kodak (aka JK Imaging) stapt in Micro Four Thirds

0 reacties op “Olympus werkt aan opvolger E-5 DSLR

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.