Nikon verhoogt prijs D800 en D4 in UK

Nederlandse prijzen naar het zich laat aanzien ongewijzigd

Potentiële Nikon D800- of D4-kopers in Groot-Brittannië kregen zojuist een onaangename verrassing voor de kiezen: hun droomcamera gaat een paar honderd pond meer kosten dan oorspronkelijk was aangekondigd. De laatste tijd hebben meer camerafabrikanten hun prijzen openlijk of stilzwijgend verhoogd – vaak met een beroep op de hoge koers van de yen. In dit geval is er volgens Nikon echter een rekenfout gemaakt door de importeur. Reeds geplaatste bestellingen worden geleverd tegen de afgesproken prijs en – minstens zo belangrijk – de prijzen elders zijn niet in het geding. De adviesprijs van de D800 blijft in deze contreien vooralsnog dan ook gewoon gehandhaafd op 2899 euro.

Lees ook:Nikon D5500 in de pijplijn?
Lees ook:Prijsverhoging na tsunami, of particuliere profiteurs?
Lees ook:Cashback uit eigen zak
Lees ook:Full-frame voor ‘iedere’ beurs?
Lees ook:Canon haalt cameraproductie terug naar Japan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.