Nieuwe upgrade voor Canon EOS 5D?

In het onvermoeibare geruchtencircuit gonst het de laatste dagen van geluiden dat Canon binnenkort met de opvolger van de alweer drie jaar oude EOS 5D Mark II komt. De Mark III zou hooguit een iets hogere sensorresolutie krijgen (de huidige Mark II levert 21 megapixels, wat niet uitzonderlijk veel is voor een full-frame camera, maar voor de meeste doeleinden natuurlijk meer dan voldoende). Wel zou de snelheid waarmee de camera serieopnames kan maken, flink zijn opgekrikt. Het is nog even afwachten wat hiervan waar is, want de oorspronkelijke introductiedatum volgens het geruchtencircuit – 7 februari – wordt inmiddels alweer ter discussie gesteld.

Lees ook:Tip 31|500: Sneller, snelst…
Lees ook:Canon EOS 7D Mark II met Dual Pixel CMOS AF
Lees ook:Tip van de week: megapixels, wat moet je ermee?
Lees ook:EOS 3D nieuwe pixelrecordhouder?
Lees ook:Tip van de week: trakteer jezelf op een kaartje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.