Fujifilm X100 nu ook in zwart

Voor wie niet kan wachten op de verleidelijke X-Pro1 (of deze niet kan betalen) heeft Fujifilm een ander fotografisch collector’s item in de aanbieding. Van de X100 wordt een gelimiteerde editie in zwart uitgebracht (het oorspronkelijk model was grotendeels uitgevoerd in zilver). Er worden niet meer dan tienduizend stuks gemaakt, elk voorzien van een genummerd certificaat. De prijs bedraagt een toch ook niet misselijke 1500 euro, maar voor dat geld krijg je er wel een mooie leren paraattas, een zwarte zonnekap, lensdop en adapterring plus een beschermfilter bij. Technisch is de camera identiek aan de ‘gewone’ X100. De X100 Black Premium Edition wordt medio februari leverbaar.

Tip van de week verschuift naar morgen. Deels vanwege de CES, en deels omdat het oudste fotoblad van Nederland er geen rekening mee houdt dat de dienstdoende eindredacteur ook de jongste niet meer is.

Lees ook:Ricoh GR II Silver Edition
Lees ook:X100 moet 1000 euro kosten
Lees ook:Ricoh GR Limited Edition
Lees ook:Pentax K-3 Prestige Edition in gunmetal
Lees ook:Exclusiever dan exclusief…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.