Compacte krachtpatser van Casio

Ook compactcamerafabrikant Casio liet op de CES een hele reeks nieuwe producten zien. Top of the line is de Exilim EX-ZR200. Dit model was al eerder aangekondigd in thuisland Japan, maar komt nu dus ook naar Europa. Met z’n snelle autofocus en inschakeltijd van minder dan een seconde is hij volgens de maker altijd klaar voor gebruik. Verder aan boord zijn een beeldchip met 16 megapixels, een 12,5x optische zoomlens met een bereik van omgerekend 24 tot 300 mm, mechanische beeldstabilisatie, een functie voor snelle serieopnames en ‘Full HD’ video. De EX-ZR200 zal verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren. De camera wordt als het goed is volgende maand leverbaar voor een adviesprijs van 269 euro.

Lees ook:Nieuwe ultrazooms van Olympus en Pentax
Lees ook:Fujifilm X10: kwaliteit in tijdloos jasje
Lees ook:Twee turbocompacts van Canon
Lees ook:Casio vernieuwt Exilim-range
Lees ook:Samsung EX2F vestigt lichtsterkterecord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.