Pentax K-r bekent eindelijk kleur!

Hoewel de Pentax K-r instapreflex een waardige opvolger van de K-x bleek, was-ie naar de mening van sommige Pentax-fans ietwat saai. Terwijl de K-x desgewenst in onder meer knalroze of metallic groen verkrijgbaar was, bleef de keus bij z’n opvolger - althans in deze contreien – beperkt tot zwart, wit of rood.

Daar heeft Pentax Europa nu iets op gevonden. Met ingang van juli wordt de K-r ook leverbaar in felblauw, felgeel, felroze, violet en – voor de conservatievere smaak – metallic chocoladebruin. Het lijkt een fleurige nazomer te worden…

Lees ook:Prijzen Pentax accessoires
Lees ook:Pentax K-S1 en Fujifilm X30 op komst
Lees ook:Nieuws van het Pentax-front
Lees ook:Pentax K-z laat koper de KeuZe
Lees ook:Camera krijgt kleurtje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.