Sony lekt zélf nieuwe Alpha A35

Al langer is bekend dat het instapmodel uit de ‘Translucent Mirror’-serie van Sony op de nominatie staat om te worden vervangen. Deze A33 zou zelfs al uit productie genomen zijn. De A33 en de duurdere A55 zijn reflexcamera’s met een vaste, doorzichtige spiegel, met dezelfde lensvatting als de reguliere Alpha-reflexen.

Nu geeft Sony zelf al de naam van de opvolger prijs, namelijk de A35. Op de Nederlandse website verschijnt, voor zolang het duurt, onder de link DSLR- en SLT-camera’s een banner met de tekst ‘Bekijk de nieuwe α35’. Maar als je dan weer doorklikt, kom je – vooralsnog – bij de oude, vertrouwde A33 uit… Het is waarschijnlijk dat de officiële introductie niet lang meer op zich laat wachten.

Lees ook:Alpha A35 weer even in de ijskast
Lees ook:The latest post ;-)
Lees ook:Calumetfocus verschenen
Lees ook:EISA Awards voor beste fotoapparatuur bekend
Lees ook:Expositie blinde fotografen

0 reacties op “Sony lekt zélf nieuwe Alpha A35

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.