Olympus-trio legt lat weer hoger

Olympus stelde zojuist een drietal nieuwe compactcamera’s voor aan het publiek. De SZ-30MR beschikt behalve over een 24x zoomlens (25-600 mm omgerekend naar kleinbeeld) ook over ‘Multi Recording’. Met deze functie kun je tegelijkertijd fotograferen en filmen of zelfs twee video-opnames maken: eentje in de groothoekstand en een close-up. De SZ-20 is een vereenvoudigde uitvoering met 24-300 mm zoom. Beide camera’s maken foto’s van 16 megapixels en filmen in ‘Full HD’.

De Tough TG-810 is, zoals de naam al aangeeft, niet voor een kleintje vervaard. De camera is niet alleen waterdicht tot 10 meter diep en schokbestendig, maar kan ook een druk van 100 kilo aan. Je kunt er dus op gaan staan, als je daar behoefte aan hebt. Verder heeft deze survivalkampioen een kompas en gps-systeem aan boord, een 28-140 mm zoomlens (omgerekend naar kleinbeeld), 14 megapixels en ‘HD ready’-video.

Lees ook:Sony RX0 altijd en overal paraat
Lees ook:Olympus Tough! TG-5 tougher dan ooit
Lees ook:Twee turbocompacts van Canon
Lees ook:Twee stoere compactcamera’s van Ricoh
Lees ook:Olympus TG-Tracker tougher dan Tough

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.