Polaroid goes Gaga

Nog niet zo lang geleden leek het roemruchte ‘instantmerk’ Polaroid op sterven na dood. Maar niets is minder waar: Polaroid is weer helemaal terug, arm in arm met niemand minder dan popidool en stijlicoon Lady Gaga. Onder de noemer Polaroid Grey Label by Haus of Gaga worden drie nieuwe producten gelanceerd die het ‘hier en nu’-gevoel nieuw leven moeten inblazen: een nieuwe mobiele printer, een digitale ‘directklaarcamera’ met ingebouwde printer, en last but not least een zonnebril met ingebouwde camera, waarvan de glazen ook als digitale fotolijstjes dienst kunnen doen. We vermoeden dat Lady Gaga vooral bij dit laatste accessoire een vinger in de pap heeft gehad.

Lees ook:Polaroid brengt Paris Hilton Signature-editie uit
Lees ook:Polaroid-film heet weer Polaroid als vanouds
Lees ook:Impossible heet voortaan… Polaroid Originals
Lees ook:Systeemcamera’s voor spotprijzen
Lees ook:Impossible in zee met Eley Kishimoto

0 reacties op “Polaroid goes Gaga

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.