Bestel nu al een D800-boek…

Een boek over een camera die nog niet eens is aangekondigd… De Nikon-watchers van de site Nikon Rumors kwamen een Franstalig boek over de Nikon D800 op het spoor. De auteur weet alvast te verklappen dat deze toekomstige opvolger van de ‘fullframe’ D700 over een sensor met 24 megapixels zou beschikken (het dubbele van de D700 dus). De camera zou tussen 2000 en 2500 euro gaan kosten, en eind dit jaar leverbaar moeten worden. Onze bron denkt dat midden volgend jaar waarschijnlijker is. In de loop van 2011 zouden de professionele D3S en D3X eveneens plaats moeten maken voor de D4 en D4X met respectievelijk 16 en 34 megapixels.

Lees ook:Nieuw glas voor Fujifilm X-Pro1
Lees ook:Nikon komt met Android-camera
Lees ook:Leica SL koppelt snelheid aan eenvoud
Lees ook:Nieuwe EVILS: harde feiten of hoax?
Lees ook:Hasselblad kondigt nieuwe lenzen aan voor X1D

0 reacties op “Bestel nu al een D800-boek…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.