Ruimt Nikon D90 veld voor D7000?

Na driftig speculeren weet Nikon Rumors het zeker: de opvolger van de D90 zal D7000 gaan heten (en geen D95 of zoiets). En wie zijn wij om deze autoriteit tegen te spreken..? Het altijd lekdichte Nikon houdt als vanouds vooralsnog de kaken stijf op elkaar.

Op internet zijn inmiddels ook al diverse plaatjes opgedoken, waaronder deze van een Portugees cameraforum. Of het een vooruitblik in de nabije toekomst vormt dan wel een fraai staaltje huisvlijt met Photoshop, zal binnenkort blijken.

Lees ook:Sneak preview Samsung NX100
Lees ook:Pentax K-S1 en Fujifilm X30 op komst
Lees ook:Pentax K-01 en Olympus OM-D
Lees ook:EOS 60D: geen woorden maar beelden
Lees ook:Nieuwe D4 blijkt doe-het-zelfwerk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.