Nieuwe iPhone méér camera

Vers van de pers: de nieuwe iPhone 4. Waar de (nog steeds niet via de officiële Nederlandse kanalen verkrijgbare) iPad het tot teleurstelling van sommigen zonder camera moet doen, heeft iPhone 4 er maar liefst twéé. Eén daarvan is gericht op de gebruiker, dus videobellen/chatten behoort tot de mogelijkheden. De andere camera maakt foto’s van vijf megapixels of video van ‘HD Ready’-kwaliteit (720p). Speciale software moet de gebruiksmogelijkheden vergroten. En dankzij de koppeling met het ingebouwde GPS-systeem (‘geotagging’) kun je nooit meer vergeten waar de beelden zijn gemaakt.

Dat het – zoals de trotse makers beweren – de enige camera is die je bij je hoeft te hebben, is misschien een béétje overdreven… Maar het lijkt erop dat Apple wederom een geheide verkoophit in de steigers heeft staan! De nieuwe iPhone wordt hier waarschijnlijk volgende maand leverbaar.

Lees ook:Fotowedstrijd: win je leukste zomerfoto op canvas
Lees ook:Nederlandse foto-app neemt het op tegen iPhoto
Lees ook:iPhone 6s biedt 12-megapixelfoto’s en 4K-video
Lees ook:Nieuwe iPhone doorstaat glansrijk cameratest
Lees ook:Instagram kreeg opfrisbeurt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.