Diana F+ jubileumeditie

Voor de wat minder kapitaalkrachtige liefhebber van retro brengt Lomography.com een jubileumeditie van de Diana F+ middenformaatcamera op de markt om het tienjarig bestaan van dit model te vieren. De uitvoering in knalkleuren is wat minder ingetogen dan bij Leica (voor de liefhebber zitten er ook nog een filter dat de foto’s van een kleurig randlijnenpatroon voorziet plus gekleurde filters voor op de flitser bij), maar daar staat een prijskaartje tegenover dat slechts 89 euro vermeldt, inclusief diverse goodies zoals een aan deze camera gewijd boekwerk. Verkrijgbaar in de Lomography Shop.

Lees ook:Konstruktor F: zelfbouwcamera kan nu flitsen
Lees ook:iBlazr: led-lamp voor zowel Lomo als smartphone
Lees ook:New Russar+ ultragroothoek: geniaal of gek?
Lees ook:Lomografie goes Micro Four Thirds
Lees ook:Groothoeklens met oogstrelende bokeh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.