Impossible heet voortaan… Polaroid Originals

Het onmogelijke is gebeurd… The Impossible Project, dat zich had ontfermd over de directklaarfotografie-erfenis van Poloraid, ging een paar dagen uit de ether en is nu terug… als Polaroid Originals. Men gooit gelijk maar een ‘nieuwe’ directklaarcamera in de strijd: de Polaroid OneStep 2, gebaseerd op een origineel van 40 jaar terug, maar opgefrist en nu ook geschikt voor de eigen i-Type film. De camera wordt medio oktober leverbaar in wit of grafiet en gaat 120 euro kosten.

Lees ook:Polaroid-film heet weer Polaroid als vanouds
Lees ook:Supertelezoom en lichtsterke groothoek van Nikon
Lees ook:Lichtsterke groothoek van Sigma
Lees ook:Polaroid goes Gaga
Lees ook:Impossible directklaarcamera is instantsucces

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.