Lomo’Instant App – van analoog naar digitaal (!)

Het kón natuurlijk niet uitblijven… de nieuwe Lomo’Instant App. Waarmee je met je iPhone (want die heb je als rechtgeaarde hipster – m/v/i – natuurlijk ook altijd op zak perfect gecentreerde digitale opnames van je zojuist gemaakte analoge directklaarmeesterwerkjes kunt schieten om daarmee vervolgens op de sociale media te pronken – behalve op Instagram en Facebook uiteraard ook op LomoHome. Je kunt zelfs een video in elkaar draaien. En je kunt het lomografische nieuws voorgeschoteld krijgen en aan de Lomography Competitions meedoen. Vanaf heden gratis te downloaden voor iOS in de App Store.

Lees ook:Beeldbewerkers scoren hoog in App Store
Lees ook:Instagram laat verplicht vierkant formaat los
Lees ook:Heeft Facebook Snapchat-kloon op stapel staan?
Lees ook:Zijn je foto’s veilig op Instagram?
Lees ook:Instagram telt 300 miljoen gebruikers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.