Lomography Shop houdt uitverkoop

In de categorie ‘te interessant om voor mezelf te houden’: in de Lomography Shop is de Summer Sale begonnen. Met kortingen die kunnen oplopen tot wel zo’n 60 procent. Bijvoorbeeld een fisheye-adapter van 85 voor 34 euro. Naast films en andere accessoires ook allemaal analoge fanware. Klik op het plaatje hiernaast om naar de lomografische uitverkoop te gaan. Als het linkje tenminste goed werkt, want in de preview hapert het soms. Tja, dat heb je met analoog

Lees ook:Lomography.com opent The Bazaar
Lees ook:Fotografie.blog op Facebook!
Lees ook:Poll: analoog en/of digitaal?
Lees ook:Fotonieuws en fotonieuwtjes van de week
Lees ook:Lomografie goes Micro Four Thirds

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.